Jāzeps

Kāzu pakalpojumu izstāde „MĪLESTĪBA” 11. oktobrī Dizaina fabrikā

Jau trešo gadu norisināsies kāzu pakalpojumu izstāde „MĪLESTĪBA”, šogad tā notiks 11. oktobrī no plkst. 12:00-16:00. Kvalitatīvi, uzticami un interesanti kāzu pakalpojumi būs noderīgi tiem, kuri paši plāno savas kāzas, vai to palīdz draugiem. Pasākumu vadīs vienmēr šarmantais vakara vadītājs Valters Krauze. Izstādes ietvaros noritēs lekcijas par kāzu budžeta un scenāriju izstrādi, kuras vadīs „Kāzu Aģentūra” direktore Dace Miezīte.

Mūsdienīgajās svinību telpās „Dizaina Fabrikā” apmeklētājus priecēs dažādi pārsteigumi, noderīgas loterijas un īpašie piedāvājumi no izstādes dalībniekiem. Piemēram, kāzu tortes degustācija un jautrās momenta fotogrāfijas, kuras uzreiz saņemsiet izdrukātas. Būs iespēja pielaikot laulību gredzenu modeļus no vairākām kolekcijām un pieteikties uz bezmaksas tikšanos ar pieredzējušiem kāzu organizētājiem.

Izstādē iepazīsiet kāzu pakalpojumu sniedzējus ar labām atsauksmēm, kuri pārstāv tādas nozares kā netradicionālu laulību ceremoniju un svinību vietas, vakara vadītājus, fotogrāfus, uzvalkus, aksesuārus un citas kāzām svarīgas pozīcijas, īpaši aktualizējot pieturvietas, kuras vērts ieplānot starp ceremoniju un svinībām. Pieejamas būs konsultācijas kāzu ceļojumiem un iespējām kāzas svinēt saules piepildītajās zemēs.

Informācija un piedāvājumi būs interesanti gan tiem, kuri paši plāno savas kāzas, gan viņu vedējiem, draugiem un radiem. Viesmīlīgiem un svētkus mīlošiem cilvēkiem šī ir lieliska iespēja smelties idejas savai dzimšanas dienas ballei, kāzu jubilejas svinībām vai romantiskam pārsteigumam priekš tuva cilvēka.

Izstādes ietvaros noritēs divas lekcijas, kurās vārēs rast atbildes, kā plānot un izstrādāt kāzu budžetu, kā izvēlēties un analizēt kāzu pakalpojumu piedāvājumus un kā plānot kāzu dienas gaitu. Uz šiem un citiem jautājumiem, ar kuriem svinību sagatavošanas procesā saskaras pāri, lekcijās atbildes sniegs Dace Miezīte, kura jau 12 gadus vada „Kāzu Aģentūru”.

10:00-11:00 Lekcija "Kāzu budžeta izstrāde"

11:00-12:00 Lekcija "Kāzu scenārija izstrāde", akcentējot aktualitātes - kāzu dienas ceļojuma pieturvietas un viesu izklaides iespējas.

Biļetes iepriekšpārdošanā Biļešu Paradīzes kasēs.

Jaunākie raksti