Jāzeps

Līgavas labākais draugs – viedtālrunis

Kāzu sezona rit pilnā plaukumā! Neatkarīgi no lomas – topošā sieva, līgavas māsa vai vedējtēvs – šī skaistā notikuma veiksmīgas norises atslēga nenoliedzami ir rūpīga plānošana. Un gatavošanās procesā būtiskas priekšrocības ir arī tehnoloģijām, kas mūsdienās veiksmīgi papildina tradīcijas.

Fotogrāfa konkurents

Visbiežāk kāzu iemūžināšanai tiek piesaistīts profesionāls fotogrāfs, taču jaunlaulātajiem un viesiem nereti ir jāgaida pat mēnesis vai divi, lai redzētu rezultātu. Tāpēc var izmantot vienkāršu triku – aicināt kāzu viesus iemūžināt interesantākos svētku dienas mirkļus ar viedtālruni un publicēt attēlus kādā no sociālajiem tīkliem, lietojot zīmīgu mirkļbirku, piemēram, ar jaunā pāra uzvārdu.

Pateicoties mūsdienu tehnoloģijām, arī iesācējam izdosies patiešām labi attēli, turklāt arī selfiji kopā ar jauno pāri sanāks lieliski, jo telefonu priekšējās kameras tiek būtiski uzlabotas ar katru nākamo modeli. Visas publicētās bildes būs apskatāmas jebkurā laikā, un laulātajiem tā var kļūt par lielisku dāvanu, kurā kavēties gan ģimenes jubilejās, gan ikdienā.

“Vasaras mēnešos pieaug pieprasījums pēc tālruņiem ar labu kameru. Ceļojumos, atpūtā, kazās un citos pasākumos ir svarīgi noķert un iemūžināt īsto mirkli,” saka Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs Māris Ķikāns. Viņš piebilst, ka daudzu viedtālruņu kameras mūsdienās tiešām sniedz spoguļkamerām līdzīgu kvalitāti. Piemēram “CNN Money” portāls minējis, ka viena no šobrīd tirgū labākajām kamerām ir Galaxy S6 viedtālrunī, un tā ļauj zibenīgi uzņemt attēlus, arī tumsā vai kustībā.

Privātais asistents

Ja medusmēnesī tālrunis tiešām kļūst lieks, tad pirms kāzām un arī kāzu dienā bez tā iztikt noteikti nav iespējams. Sazināšanās ar vedējiem, atgādinājumi par tikšanos ar šuvēju, sazvanīšanās ar pavāriem, telpu rekvizītu fotografēšana, dziesmu saraksta sastādīšana – to visu var paveikt ar telefonu, tā ietaupot laiku. „Lai tik saspringtā laikā nepaliktu bez sakariem, Samsung jaunākajās ierīcēs ir īpašas funkcijas, piemēram, Galaxy S6 var lepoties ar bezvadu uzlādes un īpaši ātras uzlādes iespēju, kas ar 10 minūšu uzlādi ļauj lietot ierīci 4 stundas,” papildina Māris Ķikāns.

Oriģināls aksesuārs

Tradicionālā baltā kleita un baltu rožu pušķis modē būs vienmēr. Taču stilisti norāda – ja līgava vēlas eksperimentēt, tad kāzu tēlu var papildināt ar oriģināliem elementiem. Modes dizainere Indra Salceviča skaidro: „Saglabājot labu gaumi, kāzu tematiku var padarīt interesantu, piemēram, jaunlaulāto fotosesijas laikā izmantojot elegantu viedtālruni, kura dizains pieskaņots kleitai un līgavas pušķim.” Īpaši tāpēc, ka mūsdienās viedtālruņi jau ir kļuvuši par pilnvērtīgu aksesuāru, piemēram, jaunie Samsung Galaxy S6 viedtālruņi ir pieejami arī zeltītā, topāza zilā un smaragda zaļā krāsā, savukārt vairāki pasaulē atzīti dizaineri, piemēram, Swarovski vai Montblanc ir izveidojuši tiem īpašas aksesuāru līnijas.

Par Samsung Electronics


Samsung Electronics inovatīvās idejas maina priekšstatus par televizoru, viedtālruņu, valkājamo ierīču, planšetdatoru, kameru, digitālo mājsaimniecības ierīču, printeru, medicīnas aprīkojuma un tīklu sistēmu tehnoloģijām, tā iedvesmojot cilvēkus un veidojot nākotni. Uzņēmums arī nosaka tendences Internet of Things jeb lietu interneta jomā, īpaši Digital Health jeb digitālās veselības un Smart Home jeb viedās mājas segmentos.

Kopš dibināšanas 1999. gadā Samsung Electronics Baltics ir kļuvis par vienu no vadošajiem patērētāju elektronikas uzņēmumiem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Baltijas pārstāvniecībā strādā 150 cilvēki, un 2014. gadā pārdošanas apjoms Baltijas valstīs sasniedzis 263 miljonus eiro.

Jaunākie raksti