Alīna, Sandris, Rūsiņš

Kāzu izstāde „WedExpo Day4you 2013”

Svētdien, 23. martā no plkst. 12.00 līdz 18.00 viesnīcas Radisson Blu Daugava Hotel telpās notiks unikāls pasākums veltīts jaunajiem pāriem – kāzu izstāde "WedExpo Day4you 2013", kuras laikā jaunie pāri varēs izmantot profesionāļu pieredzi un iepazīties ar kāzu industrijas dažādām iespējām. Ieeja bez maksas.

Gatavošanās kāzām parasti sākās jau ilgi pirms svinībām, un gatavošanās prasa daudz laika, spēka un finanses. Ideālās svinības – tās, kurās viss ir pārdomāts līdz  pat sīkumiem, taču kā visu paredzēt un izvairīties no liekiem izdevumiem?

Vadošie kāzu pakalpojumu profesionāļi sapulcēsies 23. martā viesnīcas Radisson Blu Daugava telpās, lai palīdzētu jaunajiem pāriem vieglāk orientēties visās svinību sagatavošanās detaļās – no kāzu kleitām, ielūgumiem, dekorācijām, mūzikas un restorāna izvēles līdz pat pirmās kāzu nakts vietas izvēlei un vēl daudzas citas lietas, par kurām pat bieži vien jaunais pāris pat neiedomājās.

"WedExpo Day4you" – tā ir vienīgā izstāde, kurā visus gaida atlaides un speciālie piedāvājumi. Katrs izstādes apmeklētājs dāvanā saņems katalogu ar atlaižu kuponiem uz visām izstādē piedāvātajām kāzu precēm un pakalpojumiem 2013. gada sezonai.

Izstādes viesus gaida aizraujoša un bagāta šovu programma, paredzētās daudzveidīgas balvu izlozes un dāvanas, un citi pārsteigumi.

"WedExpo Day4you" – tā ir lieliskā iespēja saņemt bezmaksas konsultāciju no stilista un friziera, satikties ar fotogrāfiem un operatoriem, piedalīties šovu programmā.

Izstāde "WedExpo Day4you" – tas ir darba lauks jebkuram uzņēmumam, kura strādā kāzu pakalpojumu sfērā, bet topošajiem jaunlaulātajiem – tā ir iespēja vienā vietā un īsā laika periodā saņemt atbildes uz visiem saviem jautājumiem, ar kuriem sastopas ik katrs pāris savas jaunās ģimenes pirmo svinību sagatavošanas procesā.

Jaunākie raksti