Līksma, Bārbala

Jūrmalā noticis krāšņs kāzu un līgavu pasākums

2. martā viesnīcā "Baltic Beach Hotel" notika unikāli Atvērto durvju svētki. Vairāk nekā tūkstotis interesentu iepazinās ar kāzu un citu svinību rīkošanas iespējām viesnīcā un tās plašajā teritorijā.

Vakara gaitā viesiem bija atvērti viesnīcas restorāni, banketu zāles, SPA centrs un luksus numuri, kas ir īpaši piemēroti jaunlaulātajiem. Populāro aktieru Normunda Laizāna un Maijas Doveikas vadībā viesi varēja iejusties svētku rīkošanas atmosfērā, sākot ar svētku kleitas izvēli un auto noformējumu līdz pat ēdienkartes sastādīšanai.

Ikviens varēja piedalīties valša apmācībā, kuru vadīja slavenie deju meistari Valdis Škutāns un Aleksandra Kurusova – daudzu deju čempionātu uzvarētāji. Viņi arī atbildēja uz viesu jautājumiem un sniedza padomus kāzu dejas iestudējuma gatavošanā.

Ar profesionāliem ieteikumiem svētku ēdienkartes izvēlei dalījās restorāna "Caviar Club" šefpavārs Kristaps Jokmanis – vienīgais Latvijas pavārs, kurš mācījies slavenajā kulinārijas skolā "Institute Paul Bocuse" Francijā. Savukārt talantīgie "Baltic Beach Hotel" konditori izcepa neticami gardas un pasakaini krāšņas tortes, ko vakara gaitā bija iespējams arī degustēt.

Katras līgavas sapnis ir būt viskaistākajai šajā nozīmīgajā dzīves dienā. Krāšņas kāzu kleitas katrai gaumei, kā arī svinībām nepieciešamie aksesuāri, kurpes un izsmalcinātas rotas tika prezentētas improvizētajā kāzu salonā "Love Story" un grandiozajā modes skatē.

Viesus sagaidīja lieliski pārsteigumi, īpaši piedāvājumi un svētku loterija. Vakara kulmināciju – krāšņu salūtu – sarīkoja kompānija "Rīgas Pirotehnika".

Kā pastāstīja pasākuma organizētāji, ņemot vērā lielo atsaucību, iespējams, ka šis pasākums kļūs par ikgadēju "Baltic Beach Hotel" tradīciju.

Jaunākie raksti