Līksma, Bārbala

Unikāls kāzu pasākums viesnīcā „Baltic Beach Hotel”

2. martā no plkst. 17.00 līdz 22.00 pirmo reizi viesnīca "Baltic Beach Hotel" rīko Atvērto durvju svētkus, lai demonstrētu iespējas kāzu un citu svinību rīkošanai viesnīcas elegantajās telpās un apkārtējā teritorijā.

Populāro aktieru Normunda Laizāna un Maijas Doveikas vadībā viesiem būs iespēja iejusties svētku rīkošanas atmosfērā, sākot ar svētku kleitas izvēli, auto noformējumu un ēdienkartes sastādīšanu līdz pat valša kursiem kopā ar deju meistariem Valdi Škutānu un Aleksandru Kurusovu. Vakara gaitā viesiem būs atvērti restorāni, banketu zāles, SPA kabineti un īpaši jaunlaulātiem piemērotie luksus numuri.

Lai sagatavotu gardāko svētku galdu, kas patīkami pārsteigs viesus, ar saviem profesionāliem ieteikumiem dalīsies restorāna "Caviar Club" šefpavārs Kristaps Jokmanis – pirmais Latvijas pavārs, kurš mācījies Francijā. slavenajā kulinārijas skolā "Institute Paul Bocuse".

Ūdens relaksācijas zona "the Garden" šai vakarā pārvērtīsies par vecmeitu ballītes norises vietu, savukārt vecpuišu ballīšu plānotājus aicināsim iepazīties ar pirts kompleksa "the Баня" piedāvājumu. SPA centra 3. stāvā būs iespējams saņemt vērtīgus skaistumkopšanas padomus par pareizo procedūru izvēli pirms kāzām, kā arī apskatīt romantiskās SPA istabas, kas īpaši piemērotas atpūtai pēc svinībām.

Kāzu tradīciju salonā topošie laulātie varēs iegūt vērtīgus padomus no Latvijas Kāzu muzeja ekspertiem. Muzejs izrādīs daļu savas ekspozīcijas, tai skaitā, dažādas kāzu atribūtikas, dziesmu lapiņas un senas kāzu tradīcijas.

Pasākuma stiliste Anita Altmane sniegs ieteikumus, kā ikvienai piemeklēt sev piemērotāko svētku tērpu. Īstu dāmu paradīzi būs iekārtojis salons "Love Story", piedāvājot nesteidzīgi apskatīt gan greznas kāzu kleitas, gan citus svinībām nepieciešamos aksesuārus, ieskaitot kurpes un rotas. Vakara gaitā plānota arī grandioza kāzu kleitu modes skate, lieliski pārsteigumi, īpaši piedāvājumi un svētku loterija.

Ieeja pasākumā – bez maksas.

Jaunākie raksti