Visvaldis, Nameda, Ritvaldis

Kāzu gadadienas romantika viesnīcā „Hotel Jūrmala SPA“

Kāzu gadadiena, šķiet, ir īsti piemērotākā diena, lai izbaudītu atpūtu divatā kādā no Latvijas SPA viesnīcām, sildoties pirtī vai baudot masāžu pārim.

Šim nolūkam – atpūsties, pabūt divatā, izbaudīt SPA procedūras – viena no piemērotākajām ir Latvijas kūrortpilsētas, Jūrmalas centrālā un pavisam nesen atjaunotā viesnīca „Hotel Jūrmala SPA”. Ne velti šo viesnīcu ir iecienījušas dažādu valstu zvaigznes. 

Viesnīca piedāvā visdažādākās iespējas – ūdens procedūras un masāžas, skaistumkopšanas procedūras sejai un ķermenim, dažādas saunas un baseinus, aerobikas nodarbības un trenažieru zāli. Viesnīcā arī darbojas restorāns, divi bāri un vasaras laikā – āra terase „Olive”. 

Saunas un baseini

Izvēloties doties uz „Hotel Jūrmala SPA”, vislabāk ir iepriekš rezervēt numuriņu. Viesnīcā var ierasties jau sākot ar plkst. 15:00 pa dienu, ieņemt rezervēto numuriņu un izplānot viesnīcā pavadāmo vakaru. Līdz plkst.16:00 vai no rīta līdz izbraukšanai (plkst.12:00) ir iespēja apmeklēt saunu un baseinu centru „Wellness Oasis”. Tur ir pieejamas piecas dažādas pirtis – somu pirts ar žadeīta akmeņiem, kas atslābina ķermeni, stimulē organisma pretstresa mehānismus, stiprina imūnsistēmu, tvaika (romiešu) pirts, kas karsē ķermeni 47 grādu temperatūrā, atslābinot muskuļus un piedodot ādai tvirtumu, aromātiskā pirts, kas ar patīkamu zāļu aromātu iedarbojas uz elpceļiem, sāls pirts, kas dabiski attīra un antibakteriāli aizsargā ķermeni, kā arī klasiskā karstā somu pirts ar 80 grādu temperatūru. Īpaši patīkami ir trīs oāzes baseini ar dažādām ūdens temperatūrām, kā arī burbuļvannas. Guļot pie baseina vai sēžot uz bāra krēsla ūdenī, var atveldzēties, pasūtot kādu dzērienu „Aqua” bārā, kas atrodas tieši baseina vidū.

Pērļu vanna un masāža diviem

Ja izvēle nekrīt doties uz saunām un baseiniem, vakaru var pavadīt baudot romantisko pērļu vannu diviem. SPA speciālisti kādā no procedūru kabinetiem sagatavo liela izmēra burbuļvannu, kurai pēc izvēles pievieno ēteriskās eļļas. Pēc tam var doties divatā izbaudīt kādu no masāžām, kas ilgst stundu: klasisko pilna ķermeņa masāžu vai „Karsto akmeņu romantiku”.

Vakaru var noslēgt numuriņā, pasūtot kādus gardus ēdienus no restorāna vai apmeklējot bāru „Seaside” viesnīcas 11.stāvā. Bārā ir brīnišķīgs skats uz Jūrmalas pilsētu un Rīgas jūras līci. Tur var iedzert gardus kokteiļus un nogaršot dažādas uzkodas. Labu garastāvokli nodrošinās mūzika un iespēja padejot (bārs darbojas no 15:00 - 02:00).

Brokastis restorānā

Otrajā dienā var piecelties jau 7:00 un doties izbaudīt saunas un baseinus, vēlāk, pirms došanās prom, nobaudot brokastis „Zviedru galds” viesnīcas restorānā „Jūrmala”. 

Tā kā viesnīca atrodas uz Jomas ielas, kur notiek visi pilsētas galvenie izklaides pasākumi un tirdzniecība, tad romantiskās brīvdienas var noslēgt pastaiga pa to līdz jūrai un atpakaļ. 

Jaunākie raksti