Līksma, Bārbala

Rundāles pilī 2011. – kāzu gads

Savā 275 gadu jubilejas gadā, lai veicinātu jaunu ģimeņu veidošanu, Rundāles pils piedāvā ievērojamas atlaides kāzu organizēšanas pakalpojumiem.

Rundāles pils muzejs šajā gadā ir izsludinājis īpašu akciju pāriem, kas reģistrē laulību pilī. Līdz 2011. gada beigām pāriem, kuri stājas likumīgā laulībā, tiek piešķirta 50% atlaide telpu nomai laulību reģistrācijām.

Tāpat Rundāles pilī tiek gaidīti jaunlaulātie ar viesiem apskatīt pili un dārzu, piedāvājot kāzu dienā 50% atlaidi ieejas biļetēm pils un parka apskatei.

Atskatoties uz 2010. gada datiem, pilī laulību reģistrējuši 17 pāri. Uz šo brīdi laulību reģistrāciju Rundāles pilī pieteikuši jau 9 pāri, informē Rundāles pils pārstāvji.

Lai atvieglotu piemērotas dāvanas izvēli, šajā sezonā Rundāles pils piedāvā vēl vienu jaunumu – dāvanu karti. Pilī iespējams iegādāties divu veidu dāvanu kartes: dāvanu karti valsim Baltajā zālē (20 Ls), kā arī dāvanu karti pils kompleksa apskatei (6 Ls/pers.), kas ietver pils ekspozīcijas, izstāžu un dārza apskati.

Jaunākie raksti