Visvaldis, Nameda, Ritvaldis

25.septembrī ‘Studentu Paradīze 2009’ Arēnā Rīga

25.septembrī 21:00 Arēnā Rīga notiks grandiozākie un Baltijā lielākie mācību gada atklāšanas svētki, kuru organizēšanā iesaistījušās divdesmit Latvijas augstskolas, kas plāno vienot vairāk nekā 15 000 jauniešus. <br /><br /> <br /><br />

Svētki paredzēti ne tikai visiem Latvijas esošajiem un topošajiem studentiem, bet arī arī tiem, kuri sirdī jūtas jauni. Kā sola pasākuma organizatori, šis solās būt grandiozāks pasākums kā jebkad iepriekš.

„Arēnā Rīga” tiks izbūvētas īpaša VIP zona un trīs lielās skatuves, uz kurām uzstāsies trīsdesmit populāri mākslinieki, kuru vidū arī „Tumsa”, Aisha, „Instrumenti”, „Dzelzs Vilks”, Ivo Fomins, DJ Kaspar Kondrat u.c. Ikvienas gaumes piekritējs atradīs savu paradīzes stūrīti, jo katra skatuve veltīta citam mūzikas stilam: pop jeb centrālā pasākuma norises skatuve, alternatīvās mūzikas skatuve un klubu un deju mūzikas skatuve, kur katrā uzstāsies mūzikas stilu spilgtākie pārstāvji.

Tā kā svētki veltīti Latvijas studentiem, pasākuma atklāšanā ar jauno mācību gadu tos sveiks augstskolu rektori, kā arī īpaši viesi no Latvijas valdības. Īpašu atmosfēru pasākumam piešķirs arī augstskolu izklaidējošie stendi, kuros ikviens varēs izklaidēties un iepazīt augstskolas no citas puses.

Svētki tiek organizēti jau trešo gadu. Pagājušogad svētki vienoja vairāk nekā 10 000 studentu no četrpadsmit Latvijas augstskolām. Svētku īpašā viešņa bija Latvijas valsts bijusī prezidente Vaira Vīķe Freiberga, savukārt studentus priecēja tādi populāri mākslinieki kā „Labvēlīgais Tips”, „Tumsa”, „Double Faced Eals”, Ella u.c. Savukārt pirmajā pasākuma norises gadā „Studentu Paradīze” ieguva Latvijas Studentu apvienības balvu nominācijā „Gada debija”.

Biļetes var iegādāties visās Biļešu servisa kasēs. „Swedbank” OPEN karšu īpašniekiem ieejas biļetes iespējams iegādāties ar 20% atlaidi.

Vairāk informācijas meklē www.studentuparadize.lv   un www.twitter.com/StudentParadize  !

Studenti dažādi – paradīze viena!

Jaunākie raksti