Visvaldis, Nameda, Ritvaldis

Marijas Naumovas solokoncerti 11.un 12. septembrī

Aizkraukles pilsētas kultūras namā 11.septembrī un Valmieras kultūras centrā 12.septembrī 19:00 ar savu solo koncertprogrammu uzstāsies Marija Naumova, kas pazīstama ar skatuves vārdu Marie N.

Lielu popularitāti Marija Naumova guva 2002. gadā, kad pārstāvot Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, kuru vēroja 100 miljoni TV skatītāju, guva pārliecinošu uzvaru. Paralēli savai solo karjerai viņa atveidojusi galvenās lomas mūziklos “Māsa Kerija”, “Neglītais pīlēns”, “Dāmu paradīze”, “Mūzikas skaņas”, “Nožēlojamie”, bijusi Džo Kokera iesildošā māksliniece, 2004. gada atvērusi savu studiju “MarieN Studio”, kurā bērni var piedalīties vokālajās, kustību un citās radošās nodarbībās, piedalījusies un parādījusi savas dejotājas dotības šovā “Dejo ar zvaigzni”.

Lai gan Marija, kas klausītājus priecē ar savu samtaino balsi un perfekto franču valodas izrunu, pēdējos gadus sevi pilnveido un darbojas Francijā, aizvien viņu var vērot piedalāmies neskaitāmos labdarības koncertos un pasākumos arī Latvijā. Solokoncerta programmā skanēs īpaši sagatavots pārsteigums klausītājiem, ko Marija ir atvedusi no Francijas.

Sīkāka informācija par koncertiem: www.marien.lv

Biļetes nopērkamas koncertu norises vietās. Biļešu cenas: 4 un 5 lati.

Papildus informācija: Tel.67313404; 29533075

Jaunākie raksti