Aldonis, Agija

21.martā koncerts „Mūzika ir mana dzīve…”

21.martā plkst. 17:00 Lielajā Ģildē notiks Gunāra Rozenberga piemiņas koncerts – „Mūzika ir mana dzīve...”. Koncerts veltīts leģendārā trompetista, aranžētāja un komponista G.Rozenberga (23.III 1947.—10.V 2009) piemiņai, koncerta datums – pietuvināts viņa dzimšanas dienai.

Koncerta pirmā daļa pamatā  būs veltīta džeza mūzikai, turpretī otrajā daļā varēs klausīties arī estrādes mūziku, kura sarakstīta tajā laikā, kad Latvijā vēl eksistēja Radio estrādes un vieglās mūzikas orķestris. Savus pēdējos mūža gadus Gunārs bija cieši saistīts ar Mirage Jazz Orchestra, tāpēc koncertā galvenā loma būs šim kolektīvam.

Sadarbībā ar komponistu Raimondu Paulu, A. Zaķi, citiem komponistiem Gunārs Rozenbergs ir radījis nenovērtējamu kompozīciju un aranžējumu kolekciju, kuras izcilākos darbus klausītājiem koncertā piedāvās  Latvijā iemīļoti dziedātāji un mūziķi.


Koncertā piedalīsies -  Alnis Zaķis, Olga Pīrāgs, Diāna Pīrāgs, Laimis Rācenājs, Inga Bērziņa, Intars Busulis, Jolanta Gulbe, kā arī LNSO stīgu grupa.

Pensionāriem, skolniekiem un studentiem – 30 % biļešu atlaide.

Informācijai: mirage.lv

Biļetes: Biļešu servisa kasēs vai internetā: www.bilesuserviss.lv

Jaunākie raksti