Aldonis, Agija

Ar krāšņu koncertprogrammu Rīgā uzstāsies Filips Kirkorovs

18.martā plkst.19:30 hallē „Arēna Rīga” uzstāsies ekstravagantais dziedātājs Filips Kirkorovs, prezentējot savu jaunāko programmu "Vienkārši uzdāvini"!

Filips Kirkorovs ir viens no populārākajiem Krievijas estrādes māksliniekiem, pazīstams gan ar savu košo ģērbšanās stilu, gan lipīgajām melodijām un krāšņajiem videoklipiem, gan, protams, cita starpā arī kā dīvas Allas Pugačovas bijušais vīrs, vairāku jauno Krievijas dziedātāju aizbildnis, miljonārs, mūzikla „Čikāga“ producents Krievijā, aktieris un pat Ginesa rekordists...

Viņš saņēmis neskaitāmas balvas un prēmijas nominācijās „Labākais dziedātājs“, „Labākais videoklips“, „Gada labākā dziesma“ dažādu Krievijas radiostaciju un televīzijas kanālu aptaujās, un kopš 2001.gada greznojas arī ar Krievijas Nopelniem bagātā mākslinieka titulu, ko saņēmis no paša prezidenta Putina rokām. Pēc Maikla Džeksona personīga uzaicinājuma viņš pārstāvējis Krieviju labdarības pasākumā „Michael Jackson and Friends. What more can I give.” kopā ar tādām zvaigznēm kā Andrea Bočelli, Lučano Pavaroti un Vanesa Meja, un, protams, pašu popmūzikas karali. 2007.gada jūnijā Krievijas telekanāla „Muz-TV” ikgadējā balvu pasniegšanas ceremonijā viņš kļuva par laureātu nominācijā „Par ieguldījumu popmūzikas attīstībā”, un šo sarakstu vēl varētu turpināt un turpināt.

Filipa Kirkorova panākumu ķīla ir ne tikai spožais izklaidētāja talants, bet arī spēja negaidīti un krasi mainīt savu imidžu. Arī Rīgas koncerta apmeklētājus gaida ne viens vien pārsteigums, tostarp  pavisam cits Filips - ne tāds, kādu bijām redzējuši līdz šim, un, protams, arī jauna, krāšņa programma ar sirsnīgu nosaukumu: "Vienkārši uzdāvini".

Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu Servisa kasēs vai bilesuserviss.lv

Biļešu cenas: 15 - 60 Ls

Vairāk informācijas: http://www.makroconcert.lv

Jaunākie raksti