Gunta, Ginta, Gunda

\"Dzirkstošā Dīvu nakts\" koncertšovs Sapņu Fabrikā

Jau otro reizi Latvijā - šarmants un sievišķīgs, izsmalcināts un elegants -koncertšovs „Dzirkstošā Dīvu nakts” 16.decembrī (papildkoncerts) un 17.decembrī plkst. 20.00 Rīgā, Sapņu Fabrikā.

Dziedātājas Marija Naumova, Ance Krauze un Kristīna Zaharova ar savu šarmu, eleganci un brīnišķīgo balsi priecēs skatītājus. Ceturtās Dīvas vārds pagaidām tiek turēts noslēpumā. 


Sarkanais paklājs, svinīgi tērpušies kungi, elegantas dāmas... Skatītāju vietas pie gaumīgiem galdiņiem ar vieglām uzkodām un īpašo Rīgas Šampanieti SWEET. Izsmalcināts un emocionāli aizkustinošs koncerts. Šis būs pasākums, kur lēdijas varēs uzvilkt savas greznās kleitas, kas stāvējušas skapī un gaidījušas brīdi, kad atkal varēs spīdēt. 


Dīvas izpildīs savas dziesmas un pasaulē zināmu hitu kaverversijas. Viņas sola viesus  iepriecināt ar nedzirdētiem duetiem, trio un citiem pārsteigumiem. 


Dīvu šarmu uz skatuves pavadīs Kristapa Krievkalna grupa, kas rūpēsies, lai dziesmu skanējums sniegtu īpaši augstas klases baudījumu. Pēc koncerta - foto  ar DĪVĀM un viņu autogrāfi, šampanietis, mūzika, dejas un īpaša atmosfēra, ko gribēsies izbaudīt, esot kopā ar sev tuviem un mīļiem cilvēkiem.

Dīviska atmosfēra un precīzāka informācija www.divunakts.lv.

Jaunākie raksti