Aldonis, Agija

Maiklam Džeksonam veltītais mūzikls Rīgā

12.decembrī plkst. 19:00 hallē „Arēna Rīga“ būs iespējams noskatīties Londonas mūziklu „Thriller – Live“, kas veltīts pasaulslavenajam dziedātājam Maiklam Džeksonam un grupai „Jackson 5“.

Vairāk kā 2 stundas ilgās izrādes laikā skatītāji varēs izsekot popmūzikas karaļa muzikālajai karjerai, sākot ar mazā Maikla darbību grupā „Jackson 5“ un beidzot ar viņa solokarjeras augstākajām virsotnēm, un, protams, dzirdēt vispopulārākās dziedātāja kompozīcijas - tādas kā I Want You Back, I'll Be There, Can You Feel It, Rock With You, Beat It, Billie Jean, Earth Song, Thriller un daudzas citas.

„Thriller Live” režisors ir vairāku prestižu balvu ieguvējs Gerijs Loids, kas līdz šim sadarbojies ar tādām zvaigznēm kā Robijs Viljamss, Vils Jangs, Dženifera Hadsone, Atomic Kitten, Blue, Westlife un citām, bet horeogrāfs -  Lavelle Smits Juniors, kas ieguvis 5 MTV balvas par labāko horeogrāfiju Maikla Džeksona, Dženetas Džeksones, Bejonsē Noulzas un grupas En Vogue dziesmu videoklipiem.

Mūzikla „Thriller – Live“ idejas autors ir Maikla Džeksona biogrāfs un fanu kluba dibinātājs Adrians Grants. Pats dziedātājs šī mūzikla veidošanā tieši nav piedalījies, taču ir to atzinīgi novērtējis.

2006.gada novembrī „Thriller Live“ trupu uzaicināja uzstāties World Music Awards balvu pasniegšanas ceremonijā, kur Maiklam Džeksonam piešķīra Dimanta balvu par vairāk kā 100 miljoniem pārdotu albumu. Popmūzikas karaļa vietā kopā ar Vestendas trupu dziesmu „Thriller“ izpildīja ASV dziedātājs Kriss Brauns, bet pats Maikls Džeksons tikās ar dejotājiem pēc šova un katram personīgi pateicās par priekšnesumu.

Pēc negaidītās Maikla Džeksona nāves šī gada vasarā mūzikls „Thriller Live“ kļuvis īpaši populārs un tam izsludinātas neskaitāmas papildizrādes. 14.septembrī aizsākās mūzikla pasaules turneja, kuras laikā 12.decembrī krāšņo un specefektiem bagāto izrādi būs iespējams noskatīties arī Rīgā.

Biļetes uz izrādi iespējams iegādāties visās „Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās vai www.bilesuserviss.lv . To cena – no 10 līdz 30 latiem.

Jaunākie raksti