Vēsma, Fanija

20.novembrī labdarības koncerts NO DRAUGA DRAUGAM

20. novembrī plkst. 19:30 “Sapņu Fabrikā” norisināsies labdarības akcijas “No Drauga Draugam” koncerts, kurā uzstāsies grupas TāTāTā, PeR, Iedomu Spārni, Gaujarts, ManHu, Soul E-Motion, The Rix Theodors, Most Wanted, Kārlis Kazāks, Martin Confused, Andis Grīva un Jānis Strapcāns.

"No drauga draugam" ir labdarības akcija, kuras autors un galvenais organizators ir Raimonds Dunke. Labdarības akcija "No drauga draugam" tiek rīkota jau ceturto reizi. Akcija pirmo reizi notika 2007.gada janvārī. Pirmais koncerts bija sava veida iesildīšanās un savu organizatorisko spēju pārbaude, lai jau nākamajā gadā tam pievērstos ar vēl lielāku entuziasmu un nopietnību.
 2008.gadā koncertā uzstājās "Superhuman", "Iedomu Spārni", Intars Busulis un citi Latvijā atzīti mūziķi. Akcija nepilna gada laikā bija ieguvusi atpazīstamību un izveidojusi lieliski saikni ar mūziķiem.
 2009.gada pavasarī dienasgaismu piedzīvoja jau trešais labdarības koncerts. Šoreiz tika aicināti uzstāties populārākie Latvijas mākslinieki: "Disfunk", "Superhuman", "Iedomu Spārni", Kārlis Kazāks, Miks Dukurs, "PeR" un daudzi citi.



Katru gadu labdarības koncertā gūtie ienākumi tika novirzīti Bērnu Klīniskās Universitātes Slimnīcas 20.nodaļas labiekārtošanai, kurā ārstējas bērni, kas slimo ar asins vēzi.



20.novembrī labdarības akcijas "No drauga draugam" koncertā gūtie ienākumi tiks novirzīti Latvijas Bērnu Fondam. 



Biļetes nopērkamas visās Biļešu Servisa kasēs.

Plašāka informācija www.nodraugadraugam.lv


Jaunākie raksti