Mirta, Ziedīte

Simfoniskais orķestris „Lords Of The Sound\" ar jaunu koncertprogrammu uzstāsies Rīgā

24. novembrī Rīgas Kongresu namā slavenais simfoniskais orķestris Lords Of The Sound uzstāsies ar jauno koncertprogrammu “Music is coming”, informē portāls balticevents.info.

No klasiskiem orķestru priekšnesumiem šis koncerts atšķirsies ar to, ka piedāvās ne tikai instrumentālo un vokālo sniegumu, bet arī vizuālo priekšnesumu – video projekciju un gaismu šovu.

Vakara gaitā orķestra mākslinieku izpildījumā viesi sadzirdēs mūziku no slavenām fantastikas filmām un datorspēlēm: Troņu spēles, Vikingi, Atriebēji, Alise Brīnumzemē, Brīnumsieviete, Gredzenu pavēlnieks, Avatars, Van Helsings, Nārnijas hronika, Karību jūras pirāti, Piektais elements, Warcraft, Skyrim, League of Legends Assassin's Creed, Mortal Kombat, The Witcher un citās.

Pateicoties unikālajam vizuālajam pavadījumam katra melodija atdzīvosies un zālē strauji ielauzīsies neredzēti fantastiski tēli, bet skatītājiem atklāsies nezināma pasaule, kurā valda maģija un brīnumi.

Iedvesmu orķestra nosaukumam mākslinieki guvuši tieši no populārās triloģijas "The Lord of The Rings" jeb "Gredzenu pavēlnieka". Mūziķi apgalvo, ka apvienības nosaukums tiešā veidā sasaucas ar repertuāru un vienlaikus ir arī savdabīgs izaicinājums pašiem, jo šādu "paziņojumu" jāattaisno ar sniegumu.

Koncertprogrammas kopējais ilgums apmēram 2 stundas. Biļetes uz pasākumu ir pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs.

Jaunākie raksti