Alīna, Sandris, Rūsiņš

Sarīko Valentīna dienas ballīti diviem!

Visu mīlētāju diena ir īstais brīdis, lai izrādītu savu mīlestību, pārsteigtu savu īpašo cilvēku un kopā pavadītu īpašu svētku dienu. Ja publiskos, speciāli organizētos Valentīna dienas pasākumus apmeklēt nevēlaties, nelielu ballīti divatā var sarīkot paši.

Pirmais un būtiskākais noteikums, plānojot Valentīna dienas aktivitātes - padomāt, kā abiem vislabāk patiktu pavadīt šo dienu. Svarīgi, lai abiem vispār būtu vēlme svinēt. Idejas noteikti radīsies, pārdomājot, kādas lietas jums vislabāk patīk darīt kopā vai ko ļoti ilgi jau vēlaties izdarīt. Tā Valentīna dienā var iederēties jebkas- pat lēciens ar izpletni. Jo gluži tāpat kā mīlestības definīcija katram ir sava, tā katram ir arī sava šīs dienas sajūta.

Ballīte svaigā gaisā
Romantiski un kustīgi Valentīna dienu var pavadīt brīvā dabā. Ja esat slēpošanas vai snovborda piekritēji, būs jauki pavadīt pāris stundas uz kalna, lai pēc tam cieši kopā dzertu siltu tēju kādā īpaši omulīgā kafejnīcā. Garantētu jautrību iegūsiet arī vienkārši braucot ar ragaviņām (pūšļiem, plēvēm vai tml.) no kalna. Pie kalna var uzkurt arī ugunskuru, uz kura sildīt karstvīnu un mieloties ar sirsniņformas gardumiem. Arī pastaiga pa mežu vai sniegoti ledainu jūras krastu sniegs patīkamas emocijas un kopābūšanu.

Divatā mājās

Un kāpēc gan lai svētkos nepaliktu mājās un neizbaudītu turienes jaukumus? Pašcepta torte (varbūt to kopā pagatavot?), peldošo svecīšu kompozīcija, īpašs apģērbs, nelielas mīļdāvaniņas, kāda romantiska filma, mūzika, ziedi un svētku sajūta ir klāt. Varbūt ir iedvesma uzrakstīt vēstuli izredzētajam/ai? Un nevis elektronisku, bet uz īsta papīra ar īstām emocijām.

Visa diena kā svētki

Ja ir iespēja šajā dienā nedoties uz darbu (šogad svētki ir svētdienā) visu dienu var rīkot kā svētkus, kurā patīkami pasākumi seko viens otram. Sagatavo dienas plānu! Variantu ir daudz- kafejnīca vai restorāns, teātra, operas vai kino apmeklējums, uzbraukšana Pēterbaznīcas tornī, pastaiga pa Vecrīgu, aktivitātes publiskajā slidotavā, tikšanās ar mīļiem cilvēkiem, apdāvināšanās u.t.t.- jāizvēlas vien sev tīkamākais.

Valentīna dienas ceļojums
Varbūt tieši februāra vidus ir īstais laiks, lai dotos, piemēram, uz Parīzi vai kādu citu tikai jums īpašu un romantisku vietu? Bet varbūt pietiek ar nelielu izbraucienu tepat Latvijā?

Jaunākie raksti