Visvaldis, Nameda, Ritvaldis

Valentīndienas pasākumu ceļvedis

Strauji tuvojas 14. februāris - Svētā Valentīna jeb visu mīlētāju diena, kurā sarosās ne tikai mīlētāji, bet arī pasākumu rīkotāji. Arī šogad 14. februārī visā Latvijā notiks dažādi pasākumi un ballītes - izvēlieties savējo! Biļetes uz pasākumu galu galā var būt lieliska dāvana arī kādam īpašam cilvēkam(-iem) šajos svētkos.

 "Mīlestības svētki 2011"

Jau 10. februārī ar SEB bankas un Latvijas augstskolu rīkotās akcijas "Mīlestības Svētki 2011" noslēdzošo pasākumu aizsāksies Valentīndienas pasākumu kalendārs. Divos lielākajos Latvijas naktsklubos Push Club un Club Essential studenti varēs baudīt vakaru populāru un studentu vidū iemīļotu grupu un dziedātāju pavadībā, dzirdēt labākos DJ ne tikai no Latvijas, bet arī ārvalstīm. Neiztikt arī bez ugunīgiem deju šoviem, karstiem konkursiem un pārsteigumiem, kas veltīti visiem mīlētājiem un tiem, kuri savu otro pusīti vēl meklē.

Push Club studentus izklaidēs grupa „Musiqq”, dziedošās Dvīnes, Sarkanais Rīgas koris un Latvijas labākie DJ – Andre Crash, DJ Deros un European Hit Radio DJ Mārtiņš Kreilis un Dj Kress, kā arī būs iespēja baudīt neaizmirstamu Cheerleader show.

Savukārt Club Essential apmeklētājus sagaida neskaitāmi pārsteigumi, par kuriem gādās dziedātāji Normunds Rutulis, Kaža, Ivo Fomins, grupa „The Hobos” un Intars Rešetins & Yana Kay, savukārt par publikas iekustināšanu karstākos deju ritmos gādās European Hit Radio DJ Roberts Lejasmeijers un svētku īpašais viesis - DJ droydi no Brazīlijas.

Biļetes cena iepriekšpārdošanā - 4 Ls, pērkot uz vietas - 5 Ls. Viena biļete derīga abiem pasākumiem - gan Push Club, gan Club Essential. Pērkot biļeti uz vietas pasākumā un uzrādot SEB Studenta Bankas karti, studenti ieejas biļeti varēs saņemt ar 20% atlaidi.

AMBER solo koncerts “Una noche mas”

Svētdien, 13. februārī, plkst. 18.00 ar akustisku solo koncertu “Una noche mas” (Viena (mīlestības) nakts vairāk...) Dikļu pilī viesosies dziedātāja AMBER. Mazliet sarkanā vīna un daudz siltas mūzikas... Koncertā piedalīsies: Aivars Hermanis - ģitāra, Raimonds Macats - čells, taustiņi, Mārcis Auziņš - ģitāra, Kārlis Vanags - pūšamie instrumenti, Ainis Zavackis - sitamie instrumenti.

Biļešu cenas - 8 Ls Dikļu pilī, 10 Ls "Biļešu paradīzes" kasēs.

LINDA LEEN labāko dziesmu koncertā "French Kiss"

14. februārī plkst. 20.00 daudzšķautņainu un emocionāli bagātu pārdzīvojumu klausītājiem Valentīndienā sagādās šarmantās dziedātājas Lindas Leen savā vērienīgākākajā koncertā Arēnā Rīga. Koncertā būs baudāmi spilgtākie tēli, dziesmas un mūzikas stili no dziedātājas skatuves dzīves desmit gadu garumā - šova kokteilis no intīmiem duetiem, akustiskām notīm un oriģinālkompozīcijām līdz krāšņiem kabarē stāstiem un hītiem simfoniskā orķestra pavadījumā. Kā jūtu dopings, kas atmodina vēlmi mīlēt savus tuvākos, dāvināt viņiem rozes un vakara izskaņā nodoties mežonīgai kaislei... Viņa dzied diviem un tūkstošiem. Mūziku, kas atver sirdis un atmodina jūtas.

Koncertā piedalās: īpašais viesis Alain Clark (Nīderlande) ar duetu “Wild and free” no jaunā albuma “DIVI”, Goran Gora, Arnis Mednis, Latvijas Nacionālās operas orķestris, grupa Kārļa Lāča vadībā, deju grupa “Ritms”.

Biļetes cena no Ls 5 līdz Ls 20 „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās.

JOLANTA GULBE - mīlas dziesmu koncerts

Rīgā, mūzikas bārā „Sunny Melody” Valentīndienas koncertu sniegs šarmantā dziedātāja Jolanta Gulbe. Viņa ir viena no retajām bossa nova stila mūzikas izpildītājām Baltijā. Uz skatuves dziedātāja kāps kopā ar saksofonistu Denisu Paškeviču. Koncertā izskanēs gan džeza, gospeļa, bossa nova, latin, funk mūzikas stilu aizkustinošākās melodijas. Koncerta sākums plkst. 21.00.

Biļetes cena Ls 5 “Biļešu servisa” kasēs.

Slavenais TEREM-KVARTETS un TRIO MELO-M uz Latvijas Nacionālajās operas skatuves

14. februārī, plkst. 19.00, atzīmējot Hermaņa Brauna Fonda kārtējo gadadienu un Valentīndienu, uz Latvijas Nacionālās operas skatuves koncertu sniegs slavenais TEREM-KVARTETS no Krievijas un pašmāju čellu Trio Melo-M.

Kad Krievijas prezidents Vladimirs Putins vēlējas parādīt Vācijas kancleram Gerhardam Šrēderam un Itālijas premjerministram Silvio Berluskoni unikālus Krievijas mūziķus, viņš uzaicināja TEREM KVARTETU. Kad krievu kinorežisors un “Oskara” laureāts Ņikita Mihalkovs gribēja pārsteigt Krievu kino festivāla prasīgo publiku Kannās, viņš uzaicināja TEREM KVARTETU. Kad 120 tūkstoši svētceļnieku sapulcējās, lai tiktos ar Romas pāvestu Sv.Marka laukumā Vatikānā, ar krievu nacionālo kultūru savā koncertā viņus iepazīstināja TEREM KVARTETS. Kad Londonā tika svinēta krievu dzejnieka Aleksandra Puškina divsimtgade, svinīgajā vakarā Sv.Džeimsa pilī ar solokoncertu uzstājās prinča Čārlza uzaicinātais TEREM KVARTETS.

Jau kopš pirmajiem koncertiem TEREM KVARTETS ir lauzis pēdējos gados izveidojušos stereotipu uztvert tautas mūziku kā mākslu, kas ir tāla no reālās dzīves. Un ir pilnīgi neiespējami šo ansambli ierindot kādā no esošajiem mūzikas virzieniem vai žanriem. Viņu mūzika dzimst kopīgā radošajā procesā, sniedzot klausītāju vērtējumam skaņdarbus, kuru autors ir unikāls komponists ar oriģinālu uzvārdu – TEREM KVARTETS.

Biļetes cena no Ls 5 līdz Ls 50 „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās.

Valentīndienas koncerts „Tev pieder visa mana sirds!” Lielajā Ģildē

Pirmdien, 14. februārī plkst. 19.00 Lielajā Ģildē notiks koncerts „Tev pieder visa mana sirds!”, kurā romantiskus mīlas duetus no operām un operetēm, kā arī Johana Štrausa mūziku atskaņos Profesionālais pūtēju orķestris „Rīga” diriģenta Mārtiņa Ozoliņa vadībā un solisti Inga Šļubovska, Juris Ādamsons un Viesturs Jansons. Pirmajā daļā līdzās Vīnes komponista Volfganga Amadeja Mocarta operu duetiem, kā Papageno un Papagena, Cerlīna un Dons Žuāns, skanēs arī itāļu komponista Gaetāno Doniceti operas „Mīlas dzēriens” fragmenti. Koncerta otrā daļa sola atkalredzēšanos ar tēliem un valdzinošām melodijām no Johana Štrausa operetes „Sikspārnis”, Imres Kalmana „Silva” un Franča Lehāra operetēm „Jautrā atraitne” un „Smaidu zeme”. Skanēs arī Johana Štrausa valsis „Dienvidu rozes” un ātrā polka „Eljen a Magyar!”.

Biļetes cena no Ls 4 līdz Ls 10 „Biļešu paradīzes” kasēs. "Biļešu paradīzes” kasēs, uzrādot apliecību, pieejamas atlaides 50% apmērā pensionāriem un studentiem. Bērniem līdz 7 gadiem ieeja koncertā nav paredzēta.


Muzikāli horeogrāfisks uzvedums "Sieviešu krasts"

14. februārī plkst. 19.00 uz Dailes teātra skatuves viesosies Maskavas Vahangova teātris ar muzikāli horeogrāfisku uzvedumu „Sieviešu krasts". „Sieviešu krasts” ir spilgts muzikāli horeogrāfisks uzvedums, kas dejas un žestu valodā Marlēnas Dītrihas neatkārtojamā vokāla pavadībā stāsta par skaistu sieviešu dažādiem likteņiem. Izrādi iestudējusi slavenā lietuviešu baletmeistare Anželika Holina.

70 minūšu ilgajā izrādē skatītāju acu priekšā izskan 17 Marlēnas Dītrihas dziesmas, pazib 17 mirkļi un 17 mīlas ainas. Uzvedums norisinās vienā elpas vilcienā un tajā dejo vadošās aktrises - Lidija Veleževa, Inna Alabina, Marina Jesipenko, Jevgeņija Kregžde un virkne jauno aktrišu no Šukina Teātra institūta.

Skatītājus apbur mūzika, dejas emocionālais ritmiskais zīmējums, ko paspilgtina gaismu un kostīmu skaistums. Krāšņos tērpus izrādei darinājis pasaulē atzītais lietuviešu dizainers Juozs Statkevičus.

Biļetes cena no Ls 12 līdz Ls 40 "Biļešu paradīzes" kasēs.

KRISTĪNA ORBAKAITE Rīgas Kongresu namā

14. februārī plkst. 19.30 ar jaunu koncertprogrammu Rīgas Kongresu namā viesosies dziedātāja Kristīna Orbakaite. Koncertā skanēs iemīļotākās kompozīcijas un arī pavisam jaunas dziesmas. „Katrā skaņdarbā, kas izskanēs koncertā, slēpjas kāds stāsts. Tās ir kā mazas izrādes, kas ļauj skatītājam ceļot laikā un izbaudīt dažādas, ikvienam pazīstamas izjūtas. Katrā dziesmā izdziedu konkrētu notikumu un situāciju, kuru pati esmu piedzīvojusi”, stāsta dziedātāja.

Kristīna Orbakaite ir viena no retajām Krievijas estrādes zvaigznēm, kas ne tikai dzied, bet arī profesionāli dejo. Kopā ar viņu uz Rīgas Kongresu nama skatuves kāps arī deju grupa, kuras dalībnieku rindās ir tikai visaugstākās klases dejotāji.

Biļetes cena no Ls 15 līdz Ls 40 „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās.

„Dziedi ar zvaigzni” Valentīndienas koncerts Liepājā

14. februārī plkst. 19.00 Liepājas Latviešu biedrības namā koncertēs iemīļotie mākslinieki no šova „Dziedi ar zvaigzni”. Koncertā piedalīsies TV3 šova „Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas” skatītāju iemīļotie dalībnieki: mūziķis un šova „Koru kari” uzvarētājs Atis Auzāns, elegantā Dailes teātra aktrise Aija Dzērve, Kuldīgas Sv. Annas baznīcas mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics un kolorītā dziedātāja Liene Bronuša (pazīstama ar skatuves vārdu Candy) un būs iespēja dzirdēt šovā izskanējušās dziesmas, no kurām liela daļa ir par un ap mīlestību.

Biļetes no Ls 4 līdz Ls 6 "Biļešu paradīzes" kasēs.

Oļegs POGUDINS ar programmu «Mīlestības dziesmas»

Dienu pēc Valentīndienas, 2011. gada 15. februārī Rīgas Kongresu namā plkst. 19.00 uzstāsies slavenais dziedātājs, Krievijas nopelniem bagātais mākslinieks Oļegs POGUDINS ar programmu «Mīlestības dziesmas».

Tenors, kuru kopš pirmajiem koncertiem Latvijā, kas 90. gadu beigās notika pārpildītās zālēs, dievina mūsu publika, šoreiz dāvina romantisku, jūtu pilnu romanču un dziesmu programmu. Skanēs ne tikai klasiskas XIX gs. „zelta melodijas”, bet arī XX gs. sākuma sacerējumi. Programmā piedalās starptautisko konkursu laureāts pianists Igors Urjašs.

Mākslinieks savulaik strādājis Sanktpēterburgas teātrī BDT, stažējies Ņujorkā Jūdžina O’Nīla teātra centrā; 1993. gadā sāka vokālo karjeru. Oļegs Pogudins regulāri dzied Francijā, Zviedrijā, Berlīnē, Maskavā, daudzās Krievijas pilsētās.

Biļetes no Ls 5 līdz Ls 25 “Biļešu servisa” kasēs.

Jaunākie raksti