Mirta, Ziedīte

DIY: Gatavojam Ziemassvētku dāvanas laicīgi!

Šķiet, ka ikviens vēlas iepriecināt savu mīļoto ar skaistām dāvanām, kas raisa daudz labu emociju. Ziemassvētki ir laiks, kad spējam ticēt brīnumiem un izrauties no ikdienas rutīnas. Kā būtu, ja Ziemassvētkos viss smaržotu pēc piparkūkām un saldumiem, un zem eglītes būtu no sirds gatavotas dāvanas. Lūk, idejas skaistām un tīkamām Ziemassvētku dāvanām saviem draugiem, kolēģiem, ģimenei un citiem sev tuviem cilvēkiem.

1. Ideāla dāvana, galvenokārt, vīriešiem ir vīna vai cita iecienīta dzēriena pudele ar rūķu cepurēm. Tā ir radoša dāvana, kas liks pasmaidīt ikvienam.

2. Lai Ziemassvētkos būtu silti, jauka dāvana tuviniekiem būtu puscimdiņi. Pašu adīti vai nopirkti veikalā, izdekorēti vai klasiski. Smaids paveras sejā, kad sirds sajūt siltumu.

3. Mīļa dāvana Ziemassvētkos ir sveces. Ideja, kas ļauj pieiet tam no radošās puses ir pašam liet sveces piparkūku vai jebkurās citās formiņās.

4. Jauniešiem vai cilvēkiem, kuri darbā sastopas ar modernajām tehnoloģijām noderīga dāvana būtu telefona, datora vai planšetdatora kabatiņa. Paštaisīta, auduma kabatiņa jeb somiņa, kas noder sadzīvē, raisīs patīkamas emocijas…

5. Ļoti modernas ir burciņas. Aktuālas Ziemassvētkos ir arī sveces. Kāpēc gan neapvienot to kopā?

6. Lūk, ideja kā papildināt dāvanu! Skaistas kartītes ar putniņiem, ziemeļbriežiem vai jebkuriem citiem Jums tīkamiem dzīvniekiem.

7. Šī gan ir dāvana, ko labāk dāvināt sev ļoti tuviem cilvēkiem. Skaistas ziepes, mīļi iesaiņotas iepriecinās un noderēs...

8. Dāvana kas liks pasmaidīt jebkuram saldummīlim. Kārtaini sabērtas konfektes burciņā ir ideāla dāvana, ko uzdāvināt Ziemassvētkos.

9. Pašu dekorēti apģērbi vai aksesuāri būs mīļa dāvana, kas citiem būs ļoti noderīga.

10. Ja ir talants vai aizraušanās adīt vai tamborēt, skaista dāvana būtu pašu radīta matu lenta, kas tiek skaisti izdekorēta.

11. Ja kāds vēl nav izdekorējis eglīti,  tad šī būs visnoderīgākā dāvana - pašu veidoti eglīšu dekori pēc Jūsu vēlēšanās.

12. Ja rokdarbi ir Jūsu stiprā puse, tad varat uzšūt spilvenu un skaisti to izdaiļot tā, lai rodas Ziemassvētku noskaņa.

13. Ziemassvētki ir īstais laiks mieloties ar saldumiem. Lieliska ideja dāvanai ir pašu gatavoti saldumi, kas glīti iesaiņoti kastītē.

Jaunākie raksti