Gunta, Ginta, Gunda

Dailes teātrī tapis Vecgada apsveikumu koncerts „Daudz, daudz laimītes!”

No 22.decembra Dailes teātrī skatītājus gaida Vecgada apsveikumu koncerts “Daudz, daudz laimītes!”.

Tajā ar dziesmām un dejām skatītājus sagaidīs pazīstami latviešu estrādes mākslinieki Dailes teātra aktieru atveidojumā. Laiks pirms gadu mijas ir īstais brīdis, kad pasmieties pašiem par sevi, jo gada beigas taču jāsagaida ar smaidu sejā un sirdī.

Koncerta vadītāji būs Vita Vārpiņa un Lauris Subatnieks. Tajā piedalīsies aktieri Ilze Vazdika, Olga Dreģe, Gunārs Placēns, Artis Robežnieks, Ģirts Ķesteris, Gints Grāvelis, Aldis Siliņš, Sarmīte Rubule, Aija Dzērve un Lelde Dreimane.

Koncerta režisors un scenārija autors ir Intars Rešetins, mūzikas konsultants ir Juris Vaivods, scenogrāfs – Kristaps Skulte, kostīmu māksliniece – Anna Heinrihsone, horeogrāfs – Kārlis Božs, video māksliniece – Laura Rožkalne-Ozola un gaismu māksliniece – Māra Vaļikova.

Dailes teātris joprojām piedāvā arī unikālu iespēju iegādāties individuālu apsveikumu Vecgada koncertā "Daudz, daudz laimītes!". Katrā koncertā (izņemot 22. un 29.decembri, kur visas apsveikumu pieteikšanas iespējas jau izmantotas) var pieteikt tikai trīs apsveikumus, individuālā apsveikuma cena ir 70 EUR. Tajā iekļauta apsveikuma teksta nolasīšana un koncerta dziesmas veltīšana. Apsveikumus var pieteikt e-pastā [email protected].

Jaunākie raksti