Līksma, Bārbala

Dāvanas, kas sagādā pārsteigumu

Ritot laikam, mainoties cilvēku dzīves apstākļiem, vajadzībām, vēlmēm, mainās arī dāvanu izvēle un dāvināšanas paradumi. Tomēr dāvanas galvenais uzdevums paliek tas pats- iepriecināt un patīkami pārsteigt tās saņēmēju.

Lai dāvana radītu pozitīvas emocijas, nav pat svarīgi, cik daudz naudas iztērēts, bet gan, kas tiek izvēlēts un kā pasniegts. Lielu prieku var radīt arī pašu veidota dāvana. Aizvien populārāka kļūst patīkamu sajūtu dāvināšana, piemēram, masāžu apmeklējums SPA centrā, nedēļas nogales pavadīšana viesu namā vai ceļojums. Pirms izvēlēties dāvanu, ir vērts pārdomāt, cik daudz prieka un pārsteiguma vēlas sagādāt dāvanas saņēmējam. Iespējams, ka kāds no šiem nosacījumiem varētu palīdzēt izvēlēties labāko dāvanu.

Sapņa piepildījums
Izvēlētai dāvanai jāatbilst saņēmēja interesēm un vēlmēm. Vienmēr būs patīkami saņemt to, pēc kā esam ilgojušies, par ko sapņojuši.

Paredzēts īpaši viņam (viņai)
Kurš gan nepriecātos par dāvanu, kas sarūpēta vienā eksemplārā. Šajā kategorijā noteikti ietilpst lietas, kas nav veidotas masveidā, kā arī personificētās dāvanas. Dāvana radīta vienā eksemplārā, protams, nav lēts prieks. Tomēr tās vienreizīguma dēļ ir vērts maksāt. Mūsdienās ļoti populāra ir lietu personificēšana. Turklāt, personificēt var jebkuru lietu, darinātu no papīra, auduma, stikla, ādas, metāla. Piemēram, krekliņš ar dāvanas saņēmēja iniciāļiem, kalendārs ar pašu izvēlētām bildēm, rotaslietas ar gravējumu, kurā izteikts vēlējums. Šāda dāvana būs īpaši patīkama, jo tās sagatavošanā dāvinātājs patiesi ir veltījis laiku un izdomu.

Mirdzošs un dārgs
Lai arī ko mēs neteiktu, joprojām esam ļoti priecīgi par dārgu dāvanu saņemšanu. Visos laikos sievietes ir sajūsmā par juvelierizstrādājumiem un mirdzošiem dārgakmeņiem tajos. Iedomājies sajūsmu, dāvanā saņemot jaunu auto vai īpašumu!

Jaunatklājums
Pārsteigums arī būs izdevies, ja pēc dāvanu saņemšanas sekos sauciens: ” O! Kā gan bez šīs lietas iepriekš varēju iztikt?”

Jaunākie raksti