Gunta, Ginta, Gunda

Modes nama „Ingrīda” kāzu un vakartērpu kolekcija

Ceturtdien, 14. februārī, "Studio69" demonstrēta modes nama "Ingrīda" vadošās dizaineres Ingrīdas Vaivades jaunā kāzu un vakartērpu kolekcija "Touch of a butterfly". Kā atklāja modes nama pārstāvji, iepriekš dizaineres kolekcijas rādītas tikai izstādēs un modes skatēs ārpus Latvijas robežām. Tagad jaunākās kolekcijas prezentācija Latvijā kļūs par tradīciju.

Kāzu un vakartērpu kolekcijas modeļos vērojamas aktuālākās modes tendences, kā kombinācijās katra līgava atradīs atbilstošo savai gaumei. Sākot ar spēlēm ar mirdzumu izšuvumos, un turpinot ar vieglumu, eleganci un šosezon aktuālajai detaļai – lentām.

Tieši pirms pašas skates Ingrīda Vaivade modelēja un darināja arī citur Eiropā un Amerikā kāzu modē jau tik iecienītās matu lentas, kas būtiski atšķiras no latviski pierastā vainadziņa varianta un kas drīzāk ir kā rotaslieta līgavas matos. Diadēmas alternatīva.

Kā atklāja modes nama pārstāvji, turpmāk individuāla vai jau gatava dizaina matu aksesuārus varēs iegādāties arī salonā, Bruņinieku ielā 35, Rīgā.

Dizainere Ingrīda Vaivade savu karjeru sāka uzņēmumā "Rīgas modes".  Modes nams "Ingrīda", kā sirds ir kāzu modes studija, darbojas jau vairāk kā divpadsmit gadus.

Jaunākie raksti