Aldonis, Agija

Ingrida Bridal nāk klajā ar jauno kāzu kleitu kolekciju Inspiration. FOTO

Gaidāmo pavasara sezonu ieskandinot, pašmāju kāzu modes zīmols Ingrida Bridal piedāvā jauno un līdz šim apjomīgāko kāzu kleitu kolekciju Inspiration, ko veido 21 līdz niansēm izsmalcināta kāzu kleita un trīs piesātinātu toņu vakarkleitas. 2018. gada kāzu sezonai veltītā kolekcija tapusi, iedvesmojoties no lielpilsētas dinamiskā dzīves ritma un vispasaules aktuālākajām kāzu modes tendencēm, kas šobrīd svin savu uzvaras gājienu, pārliecinoši iekarojot topošo līgavu sirdis.

Mūsdienīgas elegances piesātināto kolekcijas kāzu kleitu galvenie vienojošie elementi šosezon ir grezni ar rokām darinātu mežģīņu izšuvumi, smalki pērļu, fliteru un kristālu rotājumi, dekoratīvas ziedu aplikācijas, izteikti kupli maksi garuma svārki, pagarinātas šlepes, divtoņu salikumi, puscaurspīdīgi auduma elementi, paaugstinātas apkakles, plecus atsedzošas piedurknes, stilizēti apmetņi, padziļināti V-veida dekoltē izgriezumi un jutekliskas korsetes. Līdzās klasiski baltas krāsas tērpiem pārstāvētas ir arī izmeklētas bēšo, maigi rozā un miesas krāsas toņu kleitas līgavām, kuras vēlas izcelt savu individuālo stilu.

Dažādu maigu nokrāsu saspēles kombinācijā ar krāšņiem mežģīņu rotājumiem un daudzveidīgiem dabīgajiem audumiem padara kolekcijas tērpus divtik īpašus. Sākot no jutekliskiem nāriņas siluetiem un greznām trompetes veida kleitām līdz gracioziem A-tipa modeļiem un efektīgi kuplām balles stila kleitām – jaunajā sezonā Ingrida Bridal piedāvā izteikti plašas izvēles iespējas katrai gaumei. Turklāt, kā ierasts, ikvienu kolekcijas tērpu iespējams pielāgot atbilstoši līgavas vēlmēm un ķermeņa uzbūvei, padarot to patiesi unikālu.

Kā galvenie materiāli jaunās kolekcijas kleitās dominē pēc īpašas tehnoloģijas veidots matētā samta satīns, gaisīgs tills un zīda tills, augstvērtīgs šifons, kā arī japāņu organza un trīs dažādu struktūru mežģīnes, kas apvieno bagātīgu austrumu un klasisku Eiropas stilu. Daudzveidīgos audumus, kas izmantoti dažādās kombinācijās, raksturo augsta kvalitāte, un tie ir nākuši no Francijas un Itālijas labākajiem saloniem. Sekojot tradīcijām, arī šogad zīmola kolorīto kleitu nosaukumiem par pamatu ņemti skanīgi un visā pasaulē labi zināmi daiļā dzimuma pārstāvju personvārdi, kas vēl vairāk paspilgtina tērpu “personību”.

“Kāzu kleitu kolekcija Inspiration ir īstens lielpilsētas šika spogulis. Gluži kā vēsta tās nosaukums, kolekcija ir veidota kā iedvesmas avots sapņu kāzu svinībām. Tā piesaistīs līgavas, kas sapņo par krāšņu, romantisku un augumu izceļošu mežģīņu kāzu kleitu savas dzīves īpašajai dienai. Veidojot jaunās kolekcijas tērpus, mums bija svarīgi radīt paliekošas vērtības, kas uzrunās sievietes ne tikai Latvijā, bet arī Londonā un citviet pasaulē, liekot viņām justies un izskatīties nevainojami neatkarīgi no kāzu norises vietas, koncepta vai gadalaika,“ komentē zīmola Ingrida Bridal dizainere Ingrīda Vaivade.

Jaunākie raksti