Vēsma, Fanija

Liina Stein Bridal 2018. FOTO

Sestdien, 8 aprīlī, topošās līgavas Melngalvju Namā piedzīvoja vēl neredzēto – absolūti jauno Liina Stein Bridal 2018 kolekciju – ar rokām darinātas līgavas kleitas, ko piedāvā igauņu modes dizainere Līna Steina (Liina Stein). Līnas majestātiskās un sapņainās līgavas kleitas ir veidotas ar smalkām, ar rokām adītām mežģīnēm un pieejamas labākā parauga boutique veikalā Tallinā, kā arī Krievijā un Saūda Arābijā.

Lai gan Liina Stein kāzu tērpu kolekcija piedāvā plašu gatavo kāzu kleitu sortimentu, lielākā daļa kāzu kleitu tiek izgatavotas pēc pasūtījuma, turklāt darbus veic talantīgi meistari ar īpaši prasmīgām rokām. Perfekti kleitu modeļi un perfekcija detaļās ir lietas, kas dāvā neaizmirstamas emocijas un atmiņas šajā visskaistākajā dienā, kuru piedzīvo mīlētāji.

Liina Stein Bridal kolekcijas pamatā ir nezūdošs mīlestības, doto solījumu un skaistās kopīgās dzīves slavinājums. Šī ir unikāla skaistuma un kaisles kombinācija katrai sievietei, kas ļauj ikvienai līgavai atrast iespējami labāko izpausmes veidu savā kāzu dienā, tāpēc mūsu stilisti Tallinā tam pievēršas ar lielāko vērību, bieži piedāvājot ne tikai individuāli izgatavotas kleitas visskaistākajām līgavām, bet arī tērpus līgavas māsām un atjautīgas detaļas līgavaiņa tērpam.

Ieteicams ieplānot vismaz trīs līdz četrus mēnešus savas izsapņotās līgavas kleitas pašūšanai, tomēr procesa sniegtā aizrautība, iespējas, fascinējošā dažādu mežģīņu piemeklēšana, detaļu pārveidošana, kleitas uzlaikošana un ar pasākumu saistītais prieks, ir gaidīšanas vērts. Redzot, kā kleita top un padara jūs aizvien skaistāku katrā uzlaikošanas reizē, jau veidojas atmiņas, kas vēlas tikt atklātas tikai dažas stundas vēlāk Tallinas centrā.

Papildu kāzu kleitām Liina Stein piedāvā vēl daudz ko vairāk. Liina Stein kolekcijas ir ļoti daudzveidīgas – atjautīgas kokteiļu kleitas, izsmalcinātas vakarkleitas un klasiska mazo, melno vakarkleitu kolekcija, katra no šīm dažādajām stilu un krāsu variācijām sniedz kaut ko jaunu visiem gadījumiem, vietām, vecumiem un temperamenta tipiem. Un, kad sapņu kāzu kleita ir sagaidīta, jūs varat izvēlēties otro kleitu kāzu svinībām vai tērpu medusmēnesim.

Jaunākie raksti