Alīna, Sandris, Rūsiņš

11. novembra krastmalā iedegs egli un svētku apgaismojumu

Trešdien, 10. decembrī, plkst. 17.00 Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks 11. novembra krastmalā svinīgi iedegs Ziemassvētku egli un svētku apgaismojumu.

Pasākumu kuplinās folkloras kopu „Laiksne” un „Kokle” dalībnieki, kuri būs pārģērbušies par ķekatniekiem. Uz egles un svētku apgaismojuma iedegšanas pasākumu laipni aicināti plašsaziņas līdzekļu pārstāvji, rīdzinieki un pilsētas viesi.

11. novembra krastmala ir vieta, kur jau vairākus gadus rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti sagaidīt jauno gadu. 2015. gada sagaidīšanas svinības 11. novembra krastmalā sāksies Vecgada vakarā, 31. decembrī, plkst. 21.00 un plānots, ka tās turpināsies līdz 1. janvāra plkst. 3.00. Tieši pusnaktī notiks krāšņa svētku uguņošana. Jaunā gada sagaidīšanas pasākumā uzstāsies Pits Andersons, grupa „Ryga”, Andžeja Grauda bungu skolas grupa „Plaukstas”, postfolkloras grupa „Iļģi”, grupas „Labvēlīgais tips” un „Keksi”, dīdžeji Artis Volfs un Egons Reiters. Savukārt tirdzniecības teltīs būs nopērkami latviešu gadumijas tradīcijām raksturīgi ēdieni un dzērieni, kā arī varēs sasildīties pie dzīvās uguns objektiem.

Jaunākie raksti